DATUM
Start 23 oktober, 6 ggr
TID
Onsdagar kl 17.30-18.45
LÄRARE
Therese
INVESTERING
1200 kr

Gravidyogakurs inkl profylax, 6 ggr

Gravidyoga med Therese är en lugn form av yoga där vi fokuserar på andning, uthållighet och förberedelser för det mirakel som förlossning och föräldraskap är. Genom asanas, pranayamas, meditation och mantra blir detta en stund för dig att stärka ditt välmående, tilltro till din kropp och anknytningen till babyn i magen. 

Forskning visar att yoga är ett fantastiskt verktyg för att förbereda sig själv och kroppen inför förlossningen. Yogan ger oss även fördelar så som bättre sömn och ökad närvaro och kan mildra illamående.

Under dessa 6 gånger så får du med dig övningar och kunskap som du kan använda dig utav även utanför yogamattan. Enkla, korta pass som du kan landa i även hemma. Kortare meditationer som du kan använda dig utav för att checka in med dig själv, hur du och din bebis mår och vad ni behöver för stunden.

Sista tillfället är mer inriktat profylax och då är eventuell partner eller stödperson välkommen att vara med. 

 

Therese är Certifierad yogalärare och Doula! Hon har yogat hos oss regelbundet under vår och sommar, håller annars i Yinyoga med Soundhealing, Gravidyoga och Dancing Meditation på Mahalaya Center i Kviberg och är nu alltså även en del av vårt team! 

 

Datum och tid: 

Onsdagar

23 oktober – 27 november 

kl. 17.30-18.45

Investering: 1200 kr