DATUM
Start 3 November
TID
10.00 - 11.30
LÄRARE
Julia
INVESTERING
1 200 kr
PLATS
Shala Jord
KOM HEM TILL DIN KROPP & DIN INNEBOENDE FEMININA VISDOM

Wombyoga

Denna praktik är en inbjudan att komma hem till din kropp och din inneboende feminina visdom, till en mer förkroppsligad upplevelse av nuet. En mjuk, inkännande och ofta långsam yoga som hedrar och är anpassad efter kvinnokroppen. 

Womb yoga är en womb- och hjärtcentrerad yoga som aktiverar och stärker kontakten till vår kraftkälla – vår livmoder – och vårt hjärta, samt stärker kontakten mellan dem. 

Womb yoga är en klass där du får plats att vara du, precis som du är. Det är en återhämtning och vila. En hemkomst. En kroppsritual. En kärleksfull omfamning av hela ditt varande.

 

 

Kursen hålls av Julia:

Julia är yogalärare, kvinnocirkelledare, jordningsguide och ceremoniälskare och hon lär ut yoga på ett sätt som hedrar den feminina kroppen och hjärtat.

Hon har lång erfarenhet av att guida kvinnor att komma tillbaka till sin kraft och vilda natur genom kurser och retreats online och på olika platser i världen. Julia har en passion för att bjuda in människor att se magin, skönheten och heligheten i livet genom ceremonier, yoga, naturbad och kvinnocirklar.

Hennes arbete genomsyras av yogisk filosofi (vedanta) och vikten av självacceptans, och hon älskar att guida människor att återkoppla med naturen och den feminina cykliska visdomen och kraften.

 

DATUM & TID:

6 kurstillfällen, 3/11-15/12 2024 (ej den 17/11)

Söndagar 10.00-11.30

DIN INVESTERING: 1200kr (betalning sker via swish på plats)

OBS! Vid färre än 4 deltagare kommer kursen att ställas in. Sista bokningsdag 22/10.