URBAN RETREAT - YOGA & HOLISTISK HÄLSA

Fredag 8 November

Tema: Yin & Yang: Den där efterlängtade balansen!

Balans i livet, en förutsättning för hälsa och välmående, inifrån och ut. Grunden till allt. Men hur skapar vi den?

I dagens snabbrörliga samhälle med ett ständigt brus och krav som ofta kan kännas övermäktiga? Går det ens att hitta balans? 

Yogans svar är ja, och allt börjar med oss själva. Vi har alla möjligheten att ta kontroll över vår hälsa, vårt välmående och vår lycka. Vi har alla möjlighet att skapa balans. För det är just där i balansen som grunden till hälsa ligger. I balansen mellan de ytterligheter, de dualiteter som våra liv, vår värld, består av. Aktivitet och stillhet, görande och varande, kontroll och flöde, logik och intuition, ljus och mörker.  

Så, låt oss utforska livets dualiteter och balansen däremellan med hjälp av yogans fantastiska verktyg. En kväll där du får släppa alla vardagens to dos och måsten för att istället checka in med dig själv. Uppleva istället för att göra. En kväll full av inspiration, fina samtal och gemenskap.



FREDAGENS PROGRAMM

Den efterlängtade Balansen

SCHEMA FREDAG 20/9

17.00-18.30 Yin & Yangklass: Yoga & Meditation, Stillhet & Rörelse

Vi inleder kvällen genom att landa på mattan i en klass där vi utforskar yin och yang, stillhet och rörelse, kontroll och flöde, logik och lekfullhet med hjälp av yogans härliga verktyg. Vi får landa i kroppen och checka in med oss själva. 

En klass som alla kan vara med på oavsett tidigare yogaerfarenhet!

19.00-20.00 Fika, Föreläsning & Cirkel: Från kaos till balans

En personlig föreläsning om att våga förändra sitt liv, bjuda in mer balans i livet och att våga följa sin hjärta. Vi delar med oss av vår resa under de senaste 4 åren.

Linda V bjuder in till en resa från näringslivet i Stockholm och Moskva till yogans värld och lilla Kalmar. Från glitter, glam och instagram till enkelheten, naturen och det genuina.

Linda E bjuder in till en resa från ångest till livet. Från hög press på sig själv, att överleva livet till att idag njuta av livet och verkligen leva.

En föreläsning där du kommer få en förståelse för yogans grunder utifrån ett hälsoperspektiv, för hur yogans verktyg kan hjälpa oss i vår personliga utveckling & bli ett självledarskap.