DATUM
29 September
TID
09.00 - 17.00
LÄRARE
Linda & Linda
INVESTERING
1 099 kr
PLATS
Shala Jord
EN DAG FÖR ÅTERHÄMTNING OCH VILA

Rest & Reset

En dag för dig. En dag för återhämtning och vila. 

 

Längtar du efter tid för dig själv? En stund där du får släppa all stress, alla to dos och måsten och istället bara vara. Låta axlarna sjunka ner från öronen och ge plats för ett djupare och lugnare andetag. Få landa in i kroppen och ge tid för återhämtning och läkning?

Då kommer du älska denna härliga dag tillsammans i vår mysiga och grundade shala. En dag där vi omfamnar lugnet, stillheten och varandet. Landar in i härliga helande Yinyoga och meditationspass blandat med inspirerande föreläsningar och fina samtal & cirklar. 

Helt enkelt en dag för dig i yogans lugnande och helande energi. En dag där vi omfamnar vår feminina energi, det mjuka, det tillåtande. Allt för att få en paus i vardagen, få landa, få hitta tillbaka till balansen och fylla på med energi.  

Ge dig själv den bästa presenten, en dag för Dig med fokus på återhämtning och vila. Där du får hitta tillbaka till dig själv och din energi. En dag där vi delar med oss av olika verktyg för att du ska kunna hitta balansen och landa i närvaro när vardagen snurrar på alldeles för fort.

Varmt välkommen till en lugn och energipåfyllande dag där du kommer precis så som Du är, inga förkunskaper krävs!  

 

SCHEMA 

09.00 -10.30 Morgonmeditation & Yinyoga: Grunding, balans & harmoni

Vi möter morgonen i stillhet och lugn. Landar in i kroppen i andetaget, checkar in med oss själva. Härefter landar vi in i den mjuka och grundande Yinyogan. Väcker mjukt upp kroppen, öppnar upp vårt energiflöde och stillar vårt sinne. En förutsättning för att hitta mer balans och harmoni i livet. 

 

10.45-12.00: Yogaprat & Cirkel: Den efterlängtade balansen – Finns den?

Linda och Linda delar med sig av sina erfarenheter utifrån yogafilosofins skatt av visdom och Yamas & Niyamas. Det som utgör grunden för att att hitta mer balans och harmoni i livet. Vi bjuder in till fina samtal och tid för reflektion. 

 

12.00 – 12.45 Gemensam lunch i shalan

Lunch ingår i priset och vi kommer mejla ut meny du får välja mat från i god tid innan den 29 september.

 

13.00-13.30 Yoga Nidra

En guidad meditationsteknik där du ligger bekvämt på mattan under en skön filt. Du guidas genom kroppen för att hitta till en djup avslappning  och på så vis hjälpa kroppen att återställa energin.

 

13.45 -14.45 Meditation: Att omfamna hela dig

En mjuk och läkande meditation där vi landar i kroppen och guidas igenom kroppens olika delar, våra chakran. Möter kroppen, känslor och tankar precis som de är. En fantastisk resa där vi på ett mjukt och tryggt sätt får möta oss själva och det vi bär på!

 

15.00 – 15.45 Yinyoga: Öppna vårt hjärta

Vi landar återigen in i yinyogans lugn och dess helande värld med hjälp av ställningar som öppnar upp bröstkorgen, öppnar upp vårt hjärta och fyller oss med energi. För att hitta balansen i våra liv behöver vi komma i kontakt med hjärtat och vår inre sanning, som vet vad vi behöver i stunden för att kunna stanna upp och inte bara rusa på. Det är här vi hittar tillbaka till närvaron istället för att fastna i tänkandes alla måste och to dos.

 

16.00 -17.00 Sound Healing

Avsluta dagen med en härlig stund i klangskålarnas magi. Ljudet från skålarna skapar vibrationer som berör varje cell i kroppen och ger dig som en inre massage samtidigt som kroppen hittar till en djup avslappning. Skålarnas ljud och vibrationer kan hjälpa oss att balansera blodtryck, minska stress och ge oss möjlighet till en bättre sömn.

 

DIN INVESTERING: 1 099 kr