DATUM
6 December
TID
16.30 - 18.00
LÄRARE
Jenny
INVESTERING
250 kr
PLATS
Shala Rymd
REIKICIRKEL 3

Släppa Taget

Under hösten ses vi genom en serie av fyra sessioner, var och en med sitt egna tema. 

Dessa sessioner är utformade att skapa balans, främja inre läkning och stärka ditt välbefinnande. Välkommen att delta i alla fyra sessioner eller de som passar dig. 

För varje session startar vi med en kortare meditation, delning för den som vill och sedan reiki både till gruppen och individuellt. Musiken är även i centrum för att passa varje tema lite extra. Ta gärna med penna och papper för djupare reflektion. 

 

Reiki är en gammal japansk healingmetod som hjälper till att lugna nervsystemet, samt att balansera dina energier. Genom reikienergin skapas ett  flöde i din kropp som kan upplevas som pirrningar, olika känslor eller bara djup avslappning. 

Det är en mjuk men kraftfull behandling som minskar stress, släpper på spänningar och skapar en djup avslappning.

Du behöver inte prestera, tänka på rätt sätt eller förbereda dig innan en behandling.

Välkommen precis som du är med allt som är du!

 
 

Session 1: Magi i vardagen

Upptäck och förankra det magiska i ditt vardagliga liv. Denna session hjälper dig att se det extraordinära i det vanliga och öppnar upp för mer glädje och inspiration i vardagen. 

 

Session 2: Drömmar

Vi öppnar upp för och expanderar i dina innersta drömmar. Denna session ger kraft till handling och förhoppningsvis sår vi ett frö om vad som är möjligt och vad ditt nästa steg mot din dröm är.

 

Session 3: Släppa taget

Frigör dig från det som inte längre tjänar dig. I denna session fokuserar vi på att släppa negativa energier och mönster, vilket skapar utrymme för nya möjligheter och personlig utveckling.

 

Session 4: Självkärlek

Bjud in till en djupare och kärleksfullare relation till dig själv. Genom reiki och reflektion arbetar vi med att stärka din självkärlek, vilket är grunden är ett  harmoniskt  och balanserat liv. 

 

TID & DATUM:

Fredagar 16.30-18.00

Session 1: 20 September

Session 2: 18 Oktober

Session 3: 15 November

Session 4: 6 December

 

DIN INVESTERING:

250kr/cirkel

Delta i alla 4 cirklar för 800kr, mejla då till kalmar@yogawithasilverlining.com för hjälp med bokning och betalning.